vineri, 22 februarie 2019

Bcbg Maxazria - rochie lunga de vara

Rochie lunga, vaporoasa, asimetrica, corsetul este intarit si de aceea se aseaza frumos pe bust. Are doua bretele elastice si reglabile, volane suprapuse care "cad" frumos. Corsetul are intaritura, nu strange, nu deranjeaza. Marginile au cauciuc, se lipesc usor, asemenea sutienelor fara bretele. Modelul flateaza orice silueta. 
Lungimea maxima in partea din fata este 84 cm, iar lungimea minima este 63 cm. Lungimea totala, masurata la spate este 142 cm. Poate fi scurtata fara a i se modifica forma.  Maimea este 12 (UK).  
Pe eticheta scrie poliester, dar materialul arata si se simte exact ca matasea naturala. Probabil, din acest motiv, pe site-ul firmei, dar si pe alte site-uri care comercializeaza acest model se mentioneaza Maxi Silk Dress.  Are captuseala, este tot din poliester, dar nu genul acela care luceste si se lipeste de piele, daca nu as fi citit ce scrie pe eticheta as fi spus ca sigur contine bumbac. Se inchide la spate cu fermoar (18 cm) ascuns si capsa mica pentru rochii. 
Este o rochie deosebit de frumoasa, confera un aer delicat celei care o poarta, este un model atemporar, poate fi purtata ziua, dar si seara, cu sau fara tocuri si se preteaza aproape la orice ocazie. 
Este noua, a fost probata de cateva ori, dar nu a fost purtata niciodata, nu are urme de folosinta si nici miros. Pretul unei astfel de rochii este destul de piperat, iar AICI cateva exemple. 

Pretul nostru - 380 lei 

parfumdevintage@gmail.com 






Adăugați o legendă








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu